1389 poze   52324 vizite
Albume
A - ASOCIATIA JUDETEANA COLUMBOFILA GALATI   Organizare si afiliereB - AVIZIER - Anunturi   EXPO EUROPEANA METZ 2015C - Sectiunea crescatorilor de iepuri   Conceptul de rasa pura   Considerente despre tatuaj   Cresterea iepurilor - o pasiune   Criterii de apreciere a iepurilor   Pregatirea iepurilor ptr expozitieD - MEMBRI ACTIVI sectiunea IEPURI AJColumbofila Galati   00 - Ernest Papp   01 - Marcel Balan   02 - Stefan Eftimie   03 - Valentin Filip   04 - Sandor Brugger   05 - Constantin Dragoi   06 - Gheorghe Chirila   07 - Valentin Cioca   08 - Marian Pirvu   09 - Daniel Capota   10 - Gheorghe Pascal   11 - Madalin Todoran   12 - Aron Petru MorinE - FORMULARE DE EVIDENTA pentru IEPURII DE RASA   l - Certificatele de origine   l - Fisa de monta   l - Fisa observatii femela   l - Fisa observatii mascul   l - Registrul crescatorului   l - Registrul genealogicF - INFORMATII DIVERSE   Articole si video   Crescatorii cunicole - modele   Diverse accesorii   Linkuri si adrese utile   Literatura de specialitate   Propunere pentru sigla club   Rabbit ArtG - EXPOZITII ORGANIZATE DE AJ COLUMBOFILA GALATI   Cupa Dunarii Galati feb 2010 - ed I   Cupa Dunarii Galati nov 2010 ed IIH - EXPOZITII si AD GENERALE LA CARE AU PARTICIPAT MEMBRII AJC GALATI   Ad generala alegeri Lugoj 2015      Sedinta alegeri sectia iepuri   Ad Generala Uniune Galati 2011      Sedinta sectiunea iepuri   Ad generala Uniune Sibiu 2011      Sedinta sectia iepuri   Europashau Leipzig 2012   Expo Fauna Bucuresti 2013   Expozitia europeana Leipzig 2012   Expozitia Europeana Metz 2015   Expoziția Națională Băicoi 2017   Expozitia Nationala Cluj 2013   Expozitia Nationala Galati 2011   Expozitia nationala Suceava 2014   Expozitia zonala Iasi 2014I - PREGATIRE ARBITRI IEPURI   Fise de arbitraj - iepuri de rasă   Reuniune Brasov 2011   Reuniune Moeciu de Jos 2016   Reuniune Onești 2013   Reuniune Râșnov 2017   Reuniune Sibiu 11 oct 2015J - STANDARDE RASE de IEPURI   a 1 - RASE URIASE      1 Urias gri si alte culori      2 Urias Alb      3 Urias pestrit      4 Berbec Urias      5 Berbec cu desen - mantie      6 Urias de Transilvania   b 2 - RASE MIJLOCII      Albastru vienez      Californian      Chinchilla Mare      Marele MARDER      Neozeeladez alb   c 3 - RASE MICI      Marder      Olandez   d 4 - RASE PITICE      Berbeci pitici   e 5- RASE de structura firului de par      Satin   f 6 - RASE CU PAR SCURT      Rase Rex   g 7 - RASE CU PAR LUNG      AngoraK - CRESCATORI DIN TARA   09 - Adrian Borcea   Adi Tugui   Billius Mircea - Suceava   Dumitru Logigan - Iasi   Gabriela Vrabie - Timisoara   Ochisor Ivan - Sarmas   Tigu Cristian - Sannicolau Mare   Zolde Csaba - Moacsa Covasna

membru din 22 februarie 2011

C - Sectiunea crescatorilor de iepuri

**********************
*********************************************************************************
Secțiunea crescătorilor de iepuri a Asociației Județene Columbofile GALAȚI
******************************************************************


Obiectivele secțiunii crescătorilor de iepuri de rasă :
______________________________________________________________________________________________________________
- Reunirea persoanelor pasionate de creșterea iepurilor pentru a crea un colectiv de crescători foarte buni, în care să existe preocuparea pentru competiție, participarea la expoziții, dialog, schimb de animale, derularea unor activități de grup, în acestă activitate a creșterii iepurilor de rasă.
- Ridicarea nivelului de cunoștințe, de informare și preocupare privind noutățile din domeniul creșterii iepurilor de rasă prin infomări periodice și materiale informative.
- Întâlniri cu ocazia participării la expoziții, mese rotunde în cadrul colectivului, schimb de informații privind creșterea, ameliorarea, selecția, îngrijirea iepurilor de rasă, dar și altor animale domestice (porumbei, găini, cavia, păsări exotice) .
- Participarea cu exemplare de iepuri de rasă la expoziții de club, locale, regionale, naționale și europene.
- Achiziționarea de material genetic valoros (reproducători sau tineret), din țară sau din străinătate, atestat cu certificate de origine, în mod individual sau în grup, cu ocazia evenimentelor expoziționale sau târgurilor organizate.
- Participarea la cursuri de perfecționare cu diverse tematici : sanitar-veterinar (prevenire boli), cursuri de arbitraj la iepuri de rasă, deprinderea tehnicilor pentru tatuarea iepurilor ...
- Înregistrarea efectivelor, tatuarea exemplarelor valoroase – înscrierea în registrul genealogic.
- Difuzarea standardelor europene în vigoare pentru iepuri de rasă, după care se realizează evaluarea animalelor în concursurile de profil precum și a standardelor raselor românești de iepuri, nou create.
- Difuzarea regulamentelor de organizare și de participare la expoziții anunțate de organizatorii unor asemenea evenimente.
- Organizarea de expoziții, târguri, concursuri pentru iepuri de rasă, găini de rasă, porumbei .

Îndatoririle membrilor :
__________________________________________
- Creșterea în bune condiții a animalelor (iepurilor de rasă) – tot ce ține de crearea condițiilor optime de creștere și prevenire a bolilor transmisibile (vaccinarea contra mixomatozei și a bolii hemoragice a iepurelui);
- Ridicarea nivelului de cunoștințe, de informare și preocupare privind noutățile științifice din domeniu prin studiu individual.
- Participarea la expoziții de profil cu exemplare selecționate, sănătoase și bine îngrijite – organizate de club, sau de alte asociații afiliate ...U.G.C.P.P.A.M. România.
- Înregistrarea iepurilor de rasă la responsabilul registrului genealogic al clubului pentru înscrierea în registrul genealogic a puilor de iepuri de rasă, pe care doresc să-i înregistreze și certifice.
- Seriozitate, cinste, colegialitate, fair-play, și respectarea regulilor recomandate de asociație, de forul național U.G.C.P.P.A.M. România și de forul european.
- Plata cotizației anuale stabilite în Adunarea generală a asociației în funcție de statutul social, precum și a certificatelor de origine primite de la asociație.

Avantaje :
______________________
- Ridicarea nivelului de cunoștințe și de informare a fiecărui membru al Clubului, prin informări periodice și materiale informative.
- Reprezentarea intereselor crescătorilor la nivelul forului național U.G.C.P.P.A.M. România și mai departe la nivelul forului european Ententee Europeenne prin reprezentanții desemnați.
- Posibilitatea participării la expozițiile și târgurile organizate de propria asociație și de asociațiile și cluburile afiliate ale U.G.C.P.P.A.M. România.
- Posibilitatea participării anuale la Expoziția Națională a U.G.C.P.P.A.M. România.
- Posibilitatea participării la Campionatul European organizat de ENTENTEE EUROPEENNE - o dată la 3 ani .
- Posibilitatea participării la acțiuni de grup – excursii la expoziții, târguri în țară și străinătate.
- Se înregistrează, se tatuează, și se primesc certificate de origine pentru iepurii de rasă, ceea ce atestă proveniența, genealogia și performanțele obținute la concursuri .
- Posibilitatea de a beneficia de inele pentru porumbei și găini, contra cost, fiindcă această secțiune este parte a Asociației Județene Columbofilă Galați .

Secțiunea Crescătorilor de iepuri de rasă este parte a A.J.Columbofilă Galați și participă la toate activitățile derulate de asociație.
*
********************************************************************************************
Chinese Zodiac Rabbit Gold
Chinese Zodiac Rabbit Gold
Chinese Zodiac Rabbit Silver
Chinese Zodiac Rabbit Silver
Chinese Zodiac Rabbit Gold
Chinese Zodiac Rabbit Gold

Comentarii album • 12
adibanici 17 iulie 2011  
Buna ziua ! Ce s-a intamplat cu albumul Unificare uniune federatie? Era un inceput bun pe pagina dvs. dar se pare ca presiunile sunt mari , altfel nu vad de ce a-ti sters acest album?
Pana la urma am avut dreptate interese mult prea mari si meschine...
O zi buna va doresc!
Raportează
MarcelBalan 17 iulie 2011  
NU am șters albumul.....nu vă pripiți cu aprecierile...l-am băgat pe privat cât am fost plecat la reuniunea de la SIBIU a UNIUNII.....fiți sigur că acest subiect este în prim plan și la Uniune...
Raportează
adibanici 18 iulie 2011  
Intr-adevar se pare ca m-am pripit, am vazut ca a-ti reactivat albumul , va doresc mult succes si cine stie,poate ca intr-un viitor apropiat o sa fie o singura asociatie nationala . Toata stima!
Raportează
nicubos 28 iunie 2011  
cit mai multi membri faceti un lucru bun
Raportează
cristiTigu 22 mai 2011  
Va salut si la cit mai multi membrii cu stima CRISTI TIGU<Sannicolau-Mare>.
Raportează
fermacristea 3 mai 2011  
ma intereseaza sa devin membru al acestei asociatii va rog sa ma indrumati ce etape trebuie sa urmez si ce presupune a fi membru intr-o asociatie ce aceasta astept raspuns multumesc cu respect cristea george
Raportează
jurj 16 aprilie 2011  
VA SALUT MULT SUCCES,SI LA ,, CIT MAI MULTI ,, MEMBRI.
Raportează
GeluTeodor 29 martie 2011  
Mult succes Clubului de IEPURI...la naționale !
Raportează
ClubIepuriGalati 19 martie 2011  
mulțumim la fel!
Raportează
enciu 23 februarie 2011  
bafta in ceea ce faci
Raportează
ClubIepuriGalati 24 februarie 2011  
Mulțumim, suntem un colectiv.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.