1389 poze   51905 vizite
Albume
A - ASOCIATIA JUDETEANA COLUMBOFILA GALATI   Organizare si afiliereB - AVIZIER - Anunturi   EXPO EUROPEANA METZ 2015C - Sectiunea crescatorilor de iepuri   Conceptul de rasa pura   Considerente despre tatuaj   Cresterea iepurilor - o pasiune   Criterii de apreciere a iepurilor   Pregatirea iepurilor ptr expozitieD - MEMBRI ACTIVI sectiunea IEPURI AJColumbofila Galati   00 - Ernest Papp   01 - Marcel Balan   02 - Stefan Eftimie   03 - Valentin Filip   04 - Sandor Brugger   05 - Constantin Dragoi   06 - Gheorghe Chirila   07 - Valentin Cioca   08 - Marian Pirvu   09 - Daniel Capota   10 - Gheorghe Pascal   11 - Madalin Todoran   12 - Aron Petru MorinE - FORMULARE DE EVIDENTA pentru IEPURII DE RASA   l - Certificatele de origine   l - Fisa de monta   l - Fisa observatii femela   l - Fisa observatii mascul   l - Registrul crescatorului   l - Registrul genealogicF - INFORMATII DIVERSE   Articole si video   Crescatorii cunicole - modele   Diverse accesorii   Linkuri si adrese utile   Literatura de specialitate   Propunere pentru sigla club   Rabbit ArtG - EXPOZITII ORGANIZATE DE AJ COLUMBOFILA GALATI   Cupa Dunarii Galati feb 2010 - ed I   Cupa Dunarii Galati nov 2010 ed IIH - EXPOZITII si AD GENERALE LA CARE AU PARTICIPAT MEMBRII AJC GALATI   Ad generala alegeri Lugoj 2015      Sedinta alegeri sectia iepuri   Ad Generala Uniune Galati 2011      Sedinta sectiunea iepuri   Ad generala Uniune Sibiu 2011      Sedinta sectia iepuri   Europashau Leipzig 2012   Expo Fauna Bucuresti 2013   Expozitia europeana Leipzig 2012   Expozitia Europeana Metz 2015   Expoziția Națională Băicoi 2017   Expozitia Nationala Cluj 2013   Expozitia Nationala Galati 2011   Expozitia nationala Suceava 2014   Expozitia zonala Iasi 2014I - PREGATIRE ARBITRI IEPURI   Fise de arbitraj - iepuri de rasă   Reuniune Brasov 2011   Reuniune Moeciu de Jos 2016   Reuniune Onești 2013   Reuniune Râșnov 2017   Reuniune Sibiu 11 oct 2015J - STANDARDE RASE de IEPURI   a 1 - RASE URIASE      1 Urias gri si alte culori      2 Urias Alb      3 Urias pestrit      4 Berbec Urias      5 Berbec cu desen - mantie      6 Urias de Transilvania   b 2 - RASE MIJLOCII      Albastru vienez      Californian      Chinchilla Mare      Marele MARDER      Neozeeladez alb   c 3 - RASE MICI      Marder      Olandez   d 4 - RASE PITICE      Berbeci pitici   e 5- RASE de structura firului de par      Satin   f 6 - RASE CU PAR SCURT      Rase Rex   g 7 - RASE CU PAR LUNG      AngoraK - CRESCATORI DIN TARA   09 - Adrian Borcea   Adi Tugui   Billius Mircea - Suceava   Dumitru Logigan - Iasi   Gabriela Vrabie - Timisoara   Ochisor Ivan - Sarmas   Tigu Cristian - Sannicolau Mare   Zolde Csaba - Moacsa Covasna

membru din 22 februarie 2011

Expozitia Nationala Galati 2011

*
Participarea membrilor la Expoziția Națională 2011 Galați noiembrie:
1. FILIP VALENTIN VASILE
- Neozeelandez alb Colectie ----------------Campion Colecție Alb neozeelandez
- Neozeelandez alb Exp.individuala
- Marele berbec gri Exp.individuala ---------------- Campion de rasă
- Californian Exp.individuala ---------------- Campion național
2. BOJIAN RADU
- Marele argint deschis - 1 colecție
- Marele argint deschis - expunere individuală
3. GIUȘCĂ FLORIN
- RASA HERMELIN - 2 COLECȚII -------- Campion Național femela Hermelin
4. IBĂNESCU MARIAN
- Uriaș gri - expunere individuală
- Uriaș gri-fer - expunere individuală
5.MIHALACHE MARIN
Marele berbec - expunere individuală
Uriaș alb - expunere individuală
6. EFTIMIE ȘTEFAN
Uriaș alb
Marele berbec
Uriaș gri
7.CAMENȚU DANA MIHAELA
Angora -------------------.............Medalie de merit
Castor Rex
8 . BUȚĂ ADRIAN
Uriaș gri - expunere individuală
9.BRUGGER SANDOR
Uriaș gri - 3 colecții ---------- Campion Național Colecție uriaș gri
...................................---------Campion Național M și F - uriaș gri
10. BALAN MARCEL
Uriaș gri - 3 colecții ----------------------Campion Colecție uriaș gri
Neozeelandez alb - 1 colecție -----------Campion Colecție Neozeelandez alb
Uriaș alb - 1 colecție -------------------- Femela Uriaș alb ---Campioană de rasă
Marder - 1 colecție -------------------------Campion Național Femelă Marder
___________________________________________________________________________
FELICITĂRI TUTUROR CÂȘTIGĂTORILOR ȘI PARTICIPANȚILOR !

Bilanț participare: 76 de iepuri ai Clubului înscriși --- 1/3 din totalul iepurilor expoziției - 210 iepuri !

BILANȚ TOTAL : 11 CUPE ȘI O MEDALIE pentru Membrii Clubului ! Felicitări !
*************************************************************************************************
CATALOGUL EXPOZIȚIEI ON LINE LA ADRESA :

www.viata-libera.ro/images/catalog%20expo%202011%20galati.pdf
***************************************************************************************************

Participanţi… 1.200 de porumbei, 430 de găini şi 210 iepuri. Exponatele venite din toată ţara, din cele 24 de cluburi naţionale, au poposit la Galaţi pentru a fi admirate de toată lumea, dar şi pentru a participa la un concurs naţional de profil.
A fost o premieră pentru Galaţi, fiind prima competiţie naţională organizată aici.
La expoziţia naţională au venit 20 de arbitri pentru porumbei, zece arbitri pentru iepuri şi cinci pentru găini, dintre care şi unul din Belgia.
Arbitrii au avut cu siguranţă cea mai grea misiune - titlurile de campioni s-au decernat sâmbătă seara.
Alături de porumbei, găini şi iepuri, care au intrat efectiv în concurs, gălăţenii au putut admira şi fazani, păuni, papagali exotici, raţe etc. Ba mai mult, au fost aduşi şi cai de rasă .
*
*
GALAȚI, 22 - 27 noiembrie 2011
GALAȚI, 22 - 27 noiembrie 2011
expo nat
expo nat
251120114294
251120114294
251120114287
251120114287
Brugger campion național
Brugger campion național
Colecție Uriaș gri Balan
Colecție Uriaș gri Balan
Filip - Brugger - Balan
Filip - Brugger - Balan
Ștefan - Florin - Marcel - Șandor
Ștefan - Florin - Marcel - Șandor
Adrian Buță
Adrian Buță
Giușcă - campion național
Giușcă - campion național
Științe economice ...
Științe economice ...
stefan
stefan

Comentarii album • 3
ClubIepuriGalati 2 februarie 2013  
Felicitări tuturor membrilor Clubului Crescătorilor de iepuri pentru rezultatele meritorii obținute în cadrul expoziției naționale !

D-l ȘTEFAN EFTIMIE - vicepreședintele secției de iepuri de rasă pentru travaliul făcut la recepționarea iepurilor, la arbitraj și relația cu arbitrii Uniunii, pentru legitimații, halatele expoziției cât și participarea în expoziție cu exponate de valoare la rasele Marele Berbec, Uriașul alb și uriașul gri . Felicitări !

D-l Bojian RĂDUCU - Cu o participare valoroasă în cadrul rasei MARELE ARGINT . felicitări pentru efortul depus cu drumul . Va veni și rândul tău ! Felicitări !

D-l Marin MIHALACHE - Cu o participare valoroasă la MARELE BARBEC - de asemenea la prima participare într-o expoziție .Efort deosebit de a veni de la Călărași - 2 drumuri .
Răbdare și veți avea succes. Sunt convins ! Felicitări !

D-L Adrian BUȚĂ - O participare meritorie cu un mascul URIAȘ GRI 95 DE PCT . FELICITĂRI !
Felicitări și mulțumiri și pentru fotografiile făcute la festivitatea de decernare a cupelor și distincțiilor și pentru fișele de prezentare a raselor !

D-l Marian Ibănescu pentru participarea cu exemplarele de uriaș gri și gri-fer , cu punctaje de 94 și 95 pct. Surprize ! Surprize ! Punctaje deosebite cu iepuri care au fost adoptați !Felicitări !

Felicitări și d-lor Tănase Moscu, David Iulian, care deși s-au înscris în concurs nu au reușit să ajungă datorită unor motive bine întemeiate ! Sunteți în catalogul expoziției !
Vă așteptăm la următoarea expoziție !

D-L Valentin FILIP - ESTE NOUL CAMPION NAȚIONAL LA CALIFORNIAN .
De asemenea a câștigat o cupă pe Colecții la alb neozeelandez și o cupă la Marele Berbec . Efort deosebit pentru participare - două drumuri Piatra - Neamț - Galați dus întors ! Deosebite rezultate !
Felicitări !


D-na Camențu Dana Mihaela a primit o medalie pentru participarea cu exemplarele excepționale la RASA ANGORA .
Încă o dată mulțumiri !
Felicitări !


D-l Florin GIUȘCĂ - ESTE NOUL CAMPION NATIONAL LA RASA HERMELIN - cu o femelă de 95,5 puncte . Efort deosebit 2 drumuri Bârlad - Galați - dus întors .
Da a meritat, Florine !
Felicitări d-l profesor !

D-l Sandor BRUGGER - ESTE NOUL CAMPION NAȚIONAL LA RASA URIAȘ GRI GERMAN în 2011.
A câștigat atât titlul național pe colecții cât și titlurile individuale naționale atât la masculi cât și la femele la acestă rasă !
Pe uriaș Gri este cel mai bun din țară la ora actuală, dar nici noi nu suntem mai prejos!
Felicitări din partea tuturor COLEGILOR din cadrul clubului !
Raportează
ClubIepuriGalati 7 iunie 2012  
Despre certificatele de origine aș expune o părere personală. M-am uitat pe mai multe modele de certificate de origini pentru iepuri ale mai multor asociații românești și pe unele din Germania .
Vreau să spun că certificatele românești au rubrici pentru mai multe informații decât cele germane .
În afara informațiilor despre rasă, culoare, data nașterii, tatuaj, crescător, observații și tabelul pentru genealogie care pe care le vedem pe certificatele germane, certificatele românești mai conțin și rubrici pentru vaccinări și avizul medicului, rubrică pentru participarea la expoziții a iepurelui, precum și rubrici pentru punctajele obținute de iepurii din tabelul genealogic .
Chiar alte certificate românești au o rubrică și cu frații de cuib - ceea ce este o informație în plus pentru crescător .
Dacă facem o comparație, este evident că certificatele noastre sunt mai complete și mai soft decât cele germane.
Adică putem spune că suntem mai nemți decât germanii.
Ceea ce nu facem noi este că nu toate cluburile emit aceste certificate, și nu toți crescătorii le folosesc. Și asta din lene, sau din purul fapt „că ne complicăm prea mult” .
Dar a fost o expoziție mare unde trebuiau prezentate aceste certificate de origine- și foarte mulți crescători le aveau, alții nu .
Normal ar fi fost ca toată lumea să le aibă - să fie verificate, iar la urma concursului să fie înapoiate expozanților, dar rețineți ! : cu însemnarea la rubrica de participare la expoziții a participării și calificativului obținut ! Plus o ștampilă și o semnătură ! Așa ceva nu se poate la noi, fiindcă nu suntem nemți !
Iar pe fișele de expoziție de ce să mai trecem tatuajul iepurelui - că nu e timp .
Una peste alta, nu putem arunca vina pe alții, dacă noi în ograda noastră nu păstrăm curățenia !
Raportează
AJColumbofilaGalati 18 octombrie 2011  
FIȘELE DE ÎNSCRIERE PENTRU EXPOZIȚIA NAȚIONALĂ SE DOWNLADEAZĂ DE PE SITE-UL : www.porumbei-romania.ro/invitatie_la_expozitia_nationala_galati_2011.html DE LA SECȚIUNEA EVENIMENTE !
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.